TERMS OF USE EN PRIVACY STATEMENT

Deze gebruikersvoorwaarden gelden voor de websites op de volgende locaties: www.jame-world.com, www.jmusiceuropa.com, www.jmusicamerica.com, www.kome-world.com, www.kmusiceuropa.com, www.kmusicamerica.com en www.amus-ent.com, en er wordt naar verwezen met "de website" in de rest van de gebruikersvoorwaarden. Met het gebruik van één van deze websites, aanvaard je de op dat ogenblik geldige gebruiksvoorwaarden.

JaME, JaME-World, JmusicEuropa, JmusicAmerica, KoME, KoME-World, KmusicEuropa, KmusicAmerica, AMuS-ent en hun variaties zijn eigendom van de Association Japanese Music Entertainment (Franse Associatie).

Eigendomsrechten van elk deel van de site waaronder, maar niet beperkt tot, software, tekst, ontwerp, foto's, tekeningen, audio en video clips, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Voor elk gebruik, zelfs gedeeltelijk, is toestemming van de eigenaar nodig.

Het herpubliceren van JaME artikelen (waaronder, maar niet beperkt tot, nieuws, profielen biografiën, interviews, livereports en reviews) of de inhoud hiervan, in welke vorm of taal dan ook, is ten strengste verboden.

De gebruiker moet zich realiseren dat het technisch onmogelijk is een service te bieden die geen bugs of fouten bevat. Sommige van de fouten kunnen tijdelijke problemen zijn en de informatie kan fouten of typefouten bevatten. De weergave van deze service kan beïnvloed zijn door dingen niet onder onze controle zijn, zoals de manier waarop de service verzonden wordt tussen de website en de gebruiker, of andere condities gerelateerd aan het system of het netwerk.

De meningen weergegeven op deze website zijn die van de respectievelijke auteur. Met het oog op de internationale wetten van persvrijheid, staat het elke schrijver van deze website vrij om zijn mening te geven in een artikel, zolang het geen geweldadige, racistische, pornografisch gerelateerde dingen bevat of tegen de wet is.

De meningen en ideëen op de website, forum, message board, chat, afhankelijk of onafhankelijk van deze website dienen niet beschouwd te worden als de mening of het idee van de website. Elke gebruiker is verantwoordelijk van de inhoud die hij of zij schrijft. De website kan mogelijk om een schadeloosstelling vragen.

Wij zijn niet verantwoordelijk van de inhoud van een website die gelinkt wordt via deze website, of voor advertenties.

We kunnen dingen aanpassen of delen van de service of de gehele service tijdelijk of permanent stoppen zonder informatie te geven aan de gebruikers.

Deze website wordt gehost door OVH (www.ovh.com).

Laatste update van de gebruikersvoorwaarden: 12 juli 2008

Voor een quote of claim, neem contact op via: webmaster { at } amus-ent.com (vervang { at } door @).
advertenties
  • SYNC NETWORK JAPAN
  • Chaotic Harmony